A műanyag nyílászáró kedvező tulajdonságainak köszönhetően az új évezred ablakrendszere - az elegáns profil modern formatervezésű, tetszetős, a horganyzott acélmerevítés nagy szilárdságot biztosít, tartós, légmentesen zár, szín-stabil, könnyen tisztítható, karbantartása egyszerű, nem vetemedik és megfelel számos európai szabványnak.

 A korszerű nyílászárókkal szemben alapkövetelmény az optimális hő- és hangszigetelés, a megfelelő fénybebocsátás, a hosszú élettartam, valamint a betörés elleni védelem.

 

Az általunk gyártott műanyag nyílászárók fentieknek feltétel nélkül eleget tesznek.

 

A kiváló minőségű alapanyagok, szerelvények, valamint a felhasznált segédanyagok biztosítják nyílászáróink hosszú élettartamát.

Miért válasszon minket?

Precizitás

 

Nyílászáróinkat egyedi méretre gyártjuk, melyet előzetes ingyenes helyszíni felmérés előz meg.

Minden stílusban

 

A felmerülő igényekhez igazodva a szabályos téglalap alakú nyílászárók mellett akár háromszög, trapéz, íves vagy kör alakú ablakok is rendelhetők.

Sokszínűség

 

A fehér alapszín mellett a profilgyártó színmintáinak megfelelően bármilyen felülettel tudunk gyártani.

Átláthatóság

 

Üvegezés során a megrendelővel történt egyeztetésnek megfelelően lágybevonatos (Low-e), gázzal töltött, valamint biztonsági, illetve különféle mintájú katedrál üveget építünk be.

Sokoldalúság

 

A gyártás mellett kompletten vállaljuk a meglévő szerkezetek kibontását, az új szerkezetek beépítését, valamint a beépítést követően az esetleges helyreállítási munkálatokat.

Kiegészítők

 

Megrendelőink igényeit kielégítve elvégezzük kiegészítők - redőnyök, reluxák, párkányok és rovarhálók - felszerelését is.

Felhasznált műanyag profil

Műanyag bejárati ajtó választékunkat itt találja!

UGRÁS A KATALÓGUSRA

A SCHÜCO rendszer műanyag nyílászárói a hazai piacon is egyre nagyobb teret és elismerést nyernek, hiszen előnyös tulajdonságaikkal, gazdag profil- és vasalat választékukkal, nagyszerű technikai megoldásaikkal, valamint esztétikus megjelenésükkel méltán vívták ki helyüket a minőségi nyílászárók kategóriájában.

 

A SCHÜCO CORONA rendszer további előnyöket nyújt a profilokhoz fejlesztett egyedi Vario-Tec vasalatrendszer alkalmazásával, melyet három biztonsági fokozatban fejlesztettek ki, így ezek megfeleltek a Magyar Biztosítók Szövetsége által támasztott szigorú követelményeknek.

 

Széles profilválasztékunk bő lehetőségeket kínál a vásárlók számára. A választás lehetőségét tovább gazdagítja a nyílászárók széles színválasztéka, amelyet jelenleg a profilok tizenkét faerezetű és további számos, színes, UV-álló fóliázása biztosít.

Amennyiben igénybe kívánja venni szolgáltatásainkat, hívja fel az alábbi telefonszámok egyikét, vagy küldjön e-mailt az alábbi címre, vagy fáradjon be telephelyünkre.

Díjmentes felmérés

 

06-32/512-700

06-20/54-54-987

Írjon nekünk!

 

nyilaszaro@fortbau.hu

2021 Fort-Bau Zrt. Minden Jog fenntartva.

PÁLYÁZATOK

IMPRESSZUM

ADATKEZELÉS

minőségpolitikánk