Építőipari kivitelezés   
 

Beruházások lebonyolítása, mérnöki szolgáltatás műszaki ellenőrzéssel

2005-től, a Megrendelőink igényeihez igazodva, a nyílászáró gyártás és az építőipari kivitelezés mellett tevékenységi körünket bővítve végezzük építőipari beruházások teljes körű lebonyolítását és műszaki ellenőrzését is.

 

A jelen és a jövő építési iránya, létesítményeinkkel szemben támasztott korszerű igény, az energietakarékosság

Az utóbbi évben a lakóépületek energia megtakarítást eredményező korszerűsítésére, felújítására irányuló pályázat keretében - ezen belül a nyílászárók energia megtakarítást eredményező cseréjére, a homlokzatok és födémek hőszigetelésére, az épületgépészeti rendszerek korszerűsítésére, felújítására, valamint a megújuló energiafelhasználás növelésére - számos kivitelezést sikeresen teljesítettünk.
 

Fővállalkozóként családi házak, raktárak, ipari létesítmények, közintézmények kulcsra-kész, szerkezetkész kivitelezését, alvállalkozóként mérhetően különálló építőipari munkák elvégzését vállaljuk.

 

Biztosítjuk a szükséges minőségi építőelemeket, eszközöket és a megvalósító szakembereket egyaránt.

Középületépítés tekintetében oktatási-, kulturális-, egészségügyi létesítmények kivitelezésében jelentős megbízásoknak teszünk eleget.

Cégünk hivatalos YTONG könnyűszerkezetes készház kivitelezo partner.

Fővállalkozóként a megvalósult beruházások garanciát jelentenek a kifogástalan minőségű és a határidőben történő kivitelezésre.

Mindenben az elvárásoknak megfelelő technológiájú építési módot ajánljuk versenyképes áron és pontos teljesítési határidő mellett mérnöki tevékenységgel és műszaki ellenőri lebonyolítással.

 


 

© 2009 Fort-Bau Therm Építőipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.