Műanyag nyílászárók

 A korszerű nyílászárókkal szemben alapkövetelmény az optimális hő- és hangszigetelés, a megfelelő fénybebocsátás, a hosszú élettartam, valamint a betörés elleni védelem.

 

Felhasznált műanyag profil
 


A SCHÜCO rendszer műanyag nyílászárói a hazai piacon is egyre nagyobb teret és elismerést nyernek, hiszen előnyös tulajdonságaikkal, gazdag profil- és vasalat választékukkal, nagyszerű technikai megoldásaikkal, valamint esztétikus megjelenésükkel méltán vívták ki helyüket a minőségi nyílászárók kategóriájában. A SCHÜCO CORONA rendszer további előnyöket nyújt a profilokhoz fejlesztett egyedi Vario- Tec vasalatrendszer alkalmazásával, melyet három biztonsági fokozatban fejlesztettek ki, így ezek megfeleltek a Magyar Biztosítók Szövetsége által támasztott szigorú követelményeknek. Széles profilválasztékunk bő lehetőségeket kínál a vásárlók számára. A választás lehetőségét tovább gazdagítja a nyílászárók széles színválasztéka, amelyet jelenleg a profilok tizenkét faerezetű és további számos, színes, UV-álló fóliázása biztosít.

A műanyag nyílászáró kedvező tulajdonságainak köszönhetően az új évezred ablakrendszere - az elegáns profil modern formatervezésű, tetszetős, a horganyzott acélmerevítés nagy szilárdságot biztosít, tartós, légmentesen zár, színstabil, könnyen tisztítható, karbantartása egyszerű, nem vetemedik, megfelel számos európai szabványnak (az európai ISO 9002, UeaTc, a brit BS 7412, BS 7413, és BS 6375)

Az általunk gyártott műanyag nyílászárók fentieknek feltétel nélkül eleget tesznek.

Nyílászáróinkat egyedi méretre gyártjuk, melyet előzetes ingyenes helyszíni felmérés előz meg. A felmerülő igényekhez igazodva a szabályos téglalap alakú nyílászárók mellett akár háromszög, trapéz, íves vagy kör alakú ablakok is rendelhetők. A fehér alapszín mellett a profilgyártó színmintáinak megfelelően bármilyen felülettel tudunk gyártani.

Üvegezés során a Megrendelővel történt egyeztetésnek megfelelően lágybevonatos (Low-e), gázzal töltött, valamint biztonsági, illetve különféle mintájú katedrál üveget építünk be.

A kiváló minőségű alapanyagok, szerelvények, valamint a felhasznált segédanyagok biztosítják nyílászáróink hosszú élettartamát.
A gyártás mellett kompletten vállaljuk a meglévő szerkezetek kibontását, az új szerkezetek beépítését, valamint a beépítést követően az esetleges helyreállítási munkálatokat.
Megrendelőink igényeit kielégítve elvégezzük kiegészítők - árnyékolástechnikai eszközök, rovarhálók - felszerelését is.

Műanyag bejárati ajtó választékunk:

- S-line
- Finesa
© 2009 Fort-Bau Therm Építőipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.